Advies en voorlichting

Onveilige situaties ontstaan meestal door onwetendheid. Met een gericht advies over hoe u bijvoorbeeld omgaat met digitaal pesten, hoe u uw kind kind begeleiden op het internet of hoe u veilig kunt werken in de cloud, weet u zich al snel verzekerd van de belangrijkste risico's die u, uw gezinsleden of bedrijf kunnen lopen. Onze adviesrol gaat verder dan alleen het digitale domein. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze dienstverlening

Workshop "Cybercrime Defence & Awareness"

Cybercrime kost de Nederlandse economie miljarden per jaar. Daar zit uw bedrijf waarschijnlijk ook bij. Wij bieden een programma "Cybercrime Defence & Awareness aan . Met name bedoeld voor managers en hun team uit het bedrijfsleven en de (semi) overheid.

Dit programma is maatwerk en richt zich op het veranderen van gedrag en het verminderen van risico's. Hierdoor kunnen onderwerpen als toegang- en wachtwoordbeleid, virussen en Ransomeware, het internet, de nieuwe technieken op het gebied van Social Engineering, medewerkers meer bewust maken van de mogelijke gevaren.

Door middel van een Site survey en een intake gesprek bij uw organisatie wordt het niveau van veiligheidsbewustzijn in kaart gebracht. Derhalve zoeken we in overleg met u naar praktische voorbeelden die tijdens de workshop worden gebruikt en om maatwerk te kunnen garanderen.

Een incompany workshop kan voor u financieel aantrekkelijk zijn en binnen een vertrouwde omgeving voor uw werknemers.

Neem voor meer informatie en de kosten contact met ons op.

Cyberpesten (voor scholen)

Falcon Recherche & Advies kan u een presentatie aanbieden over het fenomeen Cyberpesten. Dit is de laatste jaren een bekend probleem waar veel ouders mee in hun maag zitten. Of zij komen er achter dat hun kind gepest wordt, of zij komen er achter dat hun kind de pester is. Tegenwoordig gebeurt dit via de Social Media en zij weten vaak niet hoe ze hier mee moeten omgaan. Uit cijfers blijkt dat zeven op de tien ouders niet weten dat hun kind online gepest wordt. Wij kunnen een presentatie verzorgen om de ouders, de leerkrachten en de leerlingen hiermee bekend te maken en de tools te geven hoe ze hiermee kunnen omgaan. Wij bieden diverse voorlichtingen aan, afgestemd op uw wensen.

  • Voorlichting voor ouders.
  • Voorlichting voor leerkrachten.
  • Voorlichting voor leerlingen.
Hoe begeleid ik mijn kind op het internet (particulieren)

Internetten is niet zonder gevaar. Jaarlijks vallen er online vele "slachtoffers" van cybercrime en cyberpesten. Hoewel harde cijfers ontbreken omdat dit soort misdaad vaak lastig in kaart is te brengen, is het verstandig om je computer te beveiligen. Voor ouders is veilig internet voor hun kinderen essentieel. Wij kunnen u een goede voorlichting geven hoe u het beste uw kind kunt begeleiden met het gebruik van het internet en de sociale media.

Het werken in de Cloud (algemeen)

Het werken in de Cloud. Wat is dat nu precies. Het is de laatste tijd in opmars. Wat zijn de voor- en nadelen maar vooral de gevaren en de veiligheid. Wij kunnen u dat uitleggen in een presentatie van een uur. Als u het op de juiste manier aanpakt is de data veilig.

Hoe veilig bent u in de digitale- en communicatie wereld (privé)

De digitale wereld verandert, communicatie en informatie is steeds sneller beschikbaar en steeds vluchtiger. Het digitale kennisniveau neemt toe, waardoor er ook steeds meer gevaren en bedreigingen opduiken in de digitale wereld. De digitale wereld is uw wereld. Falcon kan u helpen om de gevaren te onderkennen waaraan u bloot staat. Wij maken voor u een risicoanalyse. Aan de hand van deze analyse geven we u adviezen om met deze bedreigingen om te gaan. U krijgt van ons een uitgebreide rapportage met de risico's en adviezen.

Slimmer dan de oplichter (voor bedrijven)

Falcon Recherche & Advies kan ook bedrijven ondersteunen met een presentatie met als onderwerp "Slimmer dan de oplichter". In deze presentatie komen de onderwerpen Acquisitiefraude, betrouwbaarheid handelspartner(s), screening personeel en interne criminaliteit aan de orde. Dit zijn onderwerpen die in de huidige tijd steeds meer een belangrijke factor zijn voor de ondernemer.

Hoe veilig is de buurt waar u een huis wilt kopen (particulieren)

Een leuk huis gevonden. Wij kunnen naar opgave van uw wensen een uitgebreid buurtonderzoek doen. Hoe is het gesteld met de criminaliteit, hoe is de sfeer, is het een kindvriendelijke wijk, hoe is de bereikbaarheid. Wij kunnen ook bewoners interviewen. Alles naar uw wens. U krijgt van ons een uitgebreide analyse.

Advies om eigen professionele middelen aan te schaffen (algemeen)

Wij kunnen u advies geven als u eigen middelen voor uw beveiliging wilt aanschaffen. Wij hebben een uitgebreide expertise en hebben goede contacten in binnen en buitenland.

Contact

+31 (0) 6 10069128 (24/7 bereikbaar)

KvK: 54862604

Alle rechten voorbehouden | Copyright © Falcon Recherche & Advies

website gerealiseerd door:

Woosh Webdesign