Partners

Wij werken in verschillende bedrijfstakken samen met de volgende bedrijven en organisaties (klik op de branche van uw keuze):

Recherche

Falcon Recherche & Advies werkt nauw samen met andere recherchebureaus. Door deze samenwerking streven we naar een landelijke dekking voor de serviceverlening. Neem eerst contact met ons op. Wij bekijken dan welk bureau uw probleem het best kan oplossen. Wij werken samen met:

Hengelo:

Dhr. R.L. Lydall, Particulier Recherche.

Uden:

Dhr. D. Sahti, Particulier Recherche.

Elburg:

Dekker & Partners, Particulier Recherche

Digitaal onderzoek & Incident Respons

Cybercrime en dataverlies kost het bedrijfsleven en de economie miljarden per jaar. Wekelijks lees je in de media weer berichten hierover. Een digitale inbraak of dataverlies is aan de orde van de dag. Bij Cybercrime moet u niet alleen denken aan criminele organisaties. Ook uw eigen personeel of uw concurrent kan hieraan deelnemen. Bedrijfsspionage is ouder dan het Internet. Wij kunnen u helpen om uw systemen te testen. Ook het uitlezen van de data van telefoons en tablets behoren tot de mogelijkheden. Wij werken hiervoor samen met:

Hilversum:

Digital Investigation B.V.

Almelo:

Digirec.

Security consultancy & Solutions

Security management is vaak een probleem binnen een bedrijf. Bedrijfsgegevens zijn vaak voor eenieder toegankelijk. Wij kunnen u van advies voorzien door uw veiligheidsprocedures te laten doorlichten. Wij kunnen u ook advies geven hoe u het beste uw bedrijfsterrein of pand kunt beveiligen, naar uw wensen en binnen uw budget. Neem eerst contact met ons op om te bekijken wat uw wensen zijn. Wij werken samen met:

Boekel:

Dhr. R.M. van Nuland, Security Consultancy.

Hoensbroek:

Dhr. J.A. van Nijnanten, Symago Security Solutions.

Almere:

Trio Security Management Consultancy.

Wezep:

van Lierop Security Awareness.

Intelligence & Crisisbeheersing

Wat zijn de bedreigingen waar uw organisatie, bedrijf of evenement mee te maken kan krijgen. Project X en de rellen in Hoek van Holland zijn hier goede voorbeelden van. Verander van reactief naar proactief. Zo krijgt u beter zicht op de toekomst. Wij hanteren een methodiek waarbij scenario's voor u inzichtelijk worden. Neem eerst contact met ons op om te kijken wat uw wensen zin. Wij werken samen met:

Milligen aan de Rijn:

Dhr. A. van de Kreeke, Intelligence-Consult.

Beveiligingsdiensten

Falcon Recherche & Advies werkt ook nauw samen met de beveiligingsbranche. Mocht u vragen hebben over beveiliging, neem dan eerst contact met ons op. Wij bekijken dan wat voor u de beste oplossing is. Wij werken samen met:

Hengelo:

Dhr. G.J.G. Harmsen & Dhr. I. Hilgeholt, Safety-Intelligence B.V.

Zij leveren diensten voor:

Gastheren, Horecabeveiliging, Evenementenbeveiliging, Artiestenbegeleiding, VIP beveiliging en vervoer, Winkelsurveillance, Objectbeveiliging en bewakingsdiensten.

Domotica & Bedrijfsveiligheid

Domotica brengt u alles op het gebied van huisautomatisering. Of het nu gaat om brandveiligeid of beveiliging. Het geeft ook veel functioneel gemak voor de bediening van al uw systemen. Alles is te koppelen en geeft u een eenvoudige en beheersbare toepassing.
Hiervoor werken wij samen met:

Vaassen:

ING. Ramon Prang, Domucare.
Bedrijfsveiligheid laat nog wel eens te wensen over. Of het nu gaat om EHBO, BHV of VCA..

Hiervoor werken wij samen met:

Brummen:

Hans Jansen, Jansen trainingsbureau.

Contact

+31 (0) 6 10069128 (24/7 bereikbaar)

KvK: 54862604

Alle rechten voorbehouden | Copyright © Falcon Recherche & Advies

website gerealiseerd door:

Woosh Webdesign